Mer information

Arbetsterapeut

Arbetsterapeut till Steg Till Arbete

Osynliga Jobb Sverige AB är huvudleverantör till arbetsmarknadsprogrammet Steg till arbete i Gimo, Leksand, Strömstad och Sälen-Malung. I detta uppdrag är Arbetsförmedlingen vår beställare och vi arbetar som kompletterande aktör och privat arbetsförmedling. 

Vi söker fler Leg arbetsterapeuter som vill göra stor skillnad för enskilda personer och vårt samhälle, samt hjälpa människor att komma närmare arbetsmarknaden. 

Vi behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare Leg Arbetsterapeuter. Vi söker därför dig som med kompetens och engagemang vill arbeta hos oss och ge stöd till våra deltagare att komma närmare arbetsmarknaden. Som arbetsterapeut kommer du att ingå i ett team i av arbetsterapeuter, coacher och handledare, samt rekryterare. 

I Steg till Arbete arbetar vi med aktivitetsbaserade utredningsplatser, stärkande och utvecklande aktiviteter samt arbetsträning/arbetsprövning. Syftet är att stötta och utveckla våra deltagare för att komma närmare ett hållbart arbetsliv och, om möjligt, komma ut i studier eller en anställning med stöd från Arbetsförmedlingen.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med målgruppen arbetssökande och har erfarenhet av aktivitetsbaserade utredningar. Har du erfarenhet av arbetsterapeutiska verktyg som AWC, AWP, MOHOST, DOA och WRI är det också meriterande.

Osynliga Jobb Sverige AB har en omfattande kontakt med och rapporterar till myndigheter, främst Arbetsförmedlingen och god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska är därför något vi värdesätter. Du behöver vara trygg i att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor. Viktigt att du är flexibel, strukturerad och ansvarstagande. Du behöver ha en mycket god förmåga att skapa och utveckla relationer med människor, såväl deltagare som kollegor och kontaktpersoner hos vår kund.

Tjänsten är på heltid men vi är villiga att vid behov diskutera eventuell deltid, samt möjligheter att arbeta på uppdrag. 

Vi hanterar ansökningar löpande och rekommenderar att du ansöker så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande. 

Legitimation som Arbetsterapeut är ett krav

Sista dag att ansöka är 2024-05-31 med anställningsstart så snart som möjligt. Om du känner att du är rätt person så sökt tjänsten omgående då intervjuer hålls löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.