Mer information

Klinikchef för specialisttandvården Eskilstuna

Specialisttandvården i Sörmland är en samlad verksamhet i länet och som ingår i Folktandvården Sörmland. I verksamheten arbetar 85 personer som finns placerade i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Samtliga specialiteter finns representerade i länet. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland.

Vill du leda utvecklingen av vår specialisttandvård?

Specialisttandvården Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Då finns en inspirerande utmaning som klinikchef för specialisttandvården Eskilstuna. Kliniken är länets största kompetenscentrum och specialistklinik, har cirka 45 medarbetare fördelade inom samtliga specialiteter utom ortodonti representerade. Vi vill utveckla den att i ännu högre grad vara ett stöd för övriga verksamhetsdelar med specialistkompetens, utbildningsinsatser och odontologisk utveckling. Vi har ett nära samarbete med våra andra specialistkliniker, med allmäntandvården och med sjukvården.

Vi söker därför en chef/ledare som: 

  • Är samarbetsinriktad och har fokus på utvecklings- och förbättringsmöjligheter
  • Är tydlig i sin kommunikation, ser individens styrkor och ger förutsättningar för personalen att växa
  • Är mål- och resultatorienterad, en god organisatör och har sinne för affärsmannaskap

Som klinikchef har du det samlade resultatansvaret för kliniken med verksamhets-, personal- och ekonomiansvar. Vi utgår från att du har erfarenhet som ledare med aktuella kunskaper om tandvård.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV!
Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och därför bör du skicka din ansökan så fort som möjligt. Ansökan sker via annonsen på vår hemsida.

Omfattning:
Tillsvidare, 100 %, Tillträde enligt överenskommelse