Tandläkare till liten familjär klinik i Anderslöv

Om Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandvården Anderslöv

Tandvården Anderslöv är en praktik inom Praktikertjänst AB. Praktiken ligger i Anderslöv, den är digitaliserad, modern och vi utför all slags vuxen och barntandvård. Vi är två tandläkare, 1 tandhygienist och tre sköterskor varav den ena sköterskan arbetar nästan uteslutande med barn. Vi har en stor andel barnpatienter. Vi lägger stor vikt vid kvalité, fokus på patienten och glädje i vår vardag.

Vi är en familjeklinik och behandlar alla från det lilla barnet till den äldre patienten.

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandläkare som vill vara en del av vårt team. Arbetsuppgifterna är varierade från barn till vuxentandvård. Du kommer att kunna jobba med protetik, ortodonti, pedodonti mm.

Vi har många barnpatienter så att vilja jobba med barn är en stor fördel. Finns goda möjligheter att gå kurser och vidareutbilda sig om intresse finns.

Övrig information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Arbetstiden är 30-40 timmar /vecka.

Susanna Elgström Gjelvold Verksamhetsansvarig

besök gärna vår hemsida:http://www.ptj.se/tandvarden-anderslov/

Kvalifikationer

Svensk tandläkarlegitimation önskas samt mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Positiv inställning och god samarbetsförmåga.

Datorvana är en fördel.

OPG körkort är en fördel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, sammarbetsvillig, stresstålig, lojal och som sätter patienten i fokus. Glädje och stolthet över ditt yrke samt viljan att vara en i vårt team.


Körkort

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare

Deltid

description.conditions

Tillträde

35 timmar per vecka. Tillträde: Snarast. Tillsvidare med provanställning.

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Ansökan

Ange referens: 46-556077-2419-G113

Vi tar emot ansökan via e-post: susanna.elgstrom.gjelvold@ptj.se