Mer information

Tandläkare sökes till Tandvårdhuset Norby, Uppsala

Om jobbet
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Tandvårdshuset Norby

Nu söker vi en tandläkare till oss på Tandvårdshuset Norby. Som tandläkare hos oss bidrar du till att fortsätta bygga vår välfungerande tandvårdsklinik till att bli ännu bättre. Ser vi dessutom att vi fungerar bra ihop så finns möjlighet att på sikt omvandla tjänsten till delad Verksamhetsansvarig med eget kostnadsställe tillsammans med ytterligare tandläkare på mottagningen. Du är då med och planerar samt driver arbetet på mottagningen och blir dessutom aktieägare i Praktikertjänst.

Tandvårdhuset Norby ligger i enskild villa på Björklundavägen 6 i Uppsala, 6,5 km till Uppsala Centrum. Hos oss jobbar ett sammansvetsat team på 9 personer som består av 3 tandläkare, 4 tandsköterskor och 2 tandhygienister, Tillsammans erbjuder och utför vi tandvård, till ca 5000 patienter. Vi jobbar i fräscha lokaler med goda parkeringsmöjligheter för bil.

Hos oss tar vi hand om varandra och strävar alltid efter att ge bästa möjliga tandvård till alla våra patienter.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad tandläkare. Du är en trygg person som vill arbeta med olika patientgrupper och är väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering. Du är en duktig kliniker som ser det som en självklarhet att kombinera kvalitativ tandvård med ett bra bemötande. Du tycker också att det är roligt att leda andra människor. När du går in som delägare kommer du att ansvara för den dagliga driften av verksamheten du är ansvarig för. Till din hjälp finns ett nätverk av specialister inom olika områden. Exempelvis säkerhet, juridik, HR, fastighet, administration, finans, IT- och telefoni, kvalitet, kommunikation, inköp, pension, miljö, affärscoacher och vårdpersonal. Som en del av rollen är du ansvarig för verksamhetens resultat vilket innebär att du gör en budget och ansvarar för det ekonomiska resultatet. En av våra ambitioner är också att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Som verksamhetschef har du ansvar för att:

• leda och fördela arbetet, utöva arbetsledning enligt lagar, avtal och rättspraxis

• rekrytera vid behov och årligen hålla mål- och utvecklingsdialog samt lönesamtal

• se till att de anställda har tillräckliga kunskaper och förutsättningar för sitt arbete

• arbetsplatsen har en god arbetsmiljö och att de anställda får tillräckliga instruktioner om arbetsrisker och sättet att undgå dessa

Övrig information

Information om tjänsten lämnas av Jan Örte, verksamhetschef Tandvårdshuset Norby E-post: jan.orte@ptj.se Tel. 018-301626

Kvalifikationer

• Legitimerad tandläkare

• God datorvana

• Goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift

Personliga egenskaper

Du har ett personligt och entreprenöriellt driv med en god förståelse för tandvårdens spelregler. Du är noggrann och empatisk och strävar alltid efter att ge bästa möjliga tandvård i samtliga patientkontakter. Vidare bryr du dig genuint om både dina kollegor och patienter och sprider en positiv stämning omkring dig.


Om anställningen
Lön
Individuell lönesättning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.

Ange referens 46-556077-2419-G732 i din ansökan