Mer information

Tandläkare, Eskilstuna

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav: Tandläkare -  erfarenhet efterfrågas


Om jobbet
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Fristadstandläkarna

Vi är en mottagning på åtta medarbetare ( tre tandläkare,en tandhygienist,tre tandsköterskor och en receptionist) som arbetar med både konventionell-,och viss specialiserad tandvård som kirurgi,implantat och tandbehandling under lustgassedering. Mottagningen ligger centralt i Eskilstuna och med nära förbindelser till tåg och buss. Vi är en mottagning som lägger stor vikt på kvalité,kundservice,kompetens och det interna samspelet. Mottagningen ligger i framkant,har mycket hög kompetens och lång erfarenhet som vi gärna delar med oss till våra nya medarbetare.

Vad kan vi erbjuda dig:

- stor möjlighet till kompetensutveckling

- friskvårdsbidrag (5000 kronor) och många andra förmåner

- lönetillägg

- att tillsammans driva och utveckla kliniken

- marknadens bästa journalsystem, FRENDA Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersökning,ställa diagnos,terapiplanera och utföra behandling. Övrig information Fast lön och lönetillägg enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Kvalifikationer

Vi söker dig med följande kvalifikationer:

- Legitimerad tandläkare

- Minst 2 års arbetslivserfarenhet

- God datorvana

- Goda kunskaper i svenska språket, både vad gäller tal och skrift

- Effektivt arbetssätt med bibehållen hög kvalitet och bra patientbemötande

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. En trevlig och ödmjuk kollega som bidrar till en positiv arbetsanda. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Lön
Individuell lönesättning
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning.
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Eskilstuna i Södermanlands län.

Arbetsgivaren
Praktikertjänst AB
Se företagsprofil
https://www.fristadstandlakarna.se
Postadress
Praktikertjänst AB
Fristadstorget 8 A
63218 Eskilstuna
Kontakt
 
George Koc, Telefonnummer: 016-51 07 97
george.koc@ptj.se
016-51 07 97