Tandläkare, folktandvården Värmland

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig.

Om verksamheten

Folktandvården Värmland har 25 kliniker som är fördelade över hela länet samt specialistkliniker inom alla områden. Närheten till våra specialister såväl som till tandvårdschef gör organisationen familjär. Vi har flera goda förmåner som till exempel flyttbidragsersättning, studiemedelsersättning samt ersättning vid tillfälligt arbete på annan ort.

I Värmland finns sagolik natur och en stor mängd fritidsaktiviteter, både sommar och vinter, allt från skidåkning i norr till båtliv på Vänern. För mer information om vackra Värmland se https://www.visitvarmland.se/sv.

Arbetsbeskrivning

Vi söker engagerade och flexibla tandläkare som har kvalité i fokus, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. I tjänsterna ingår såväl vuxentandvård som barntandvård med möjlighet till att arbeta på flera kliniker och utvecklas i din yrkesroll. Som ny medarbetare får du delta i vårt gedigna introduktionsprogram. Och är du nyutexaminerad får du en trygg start med fokus på utveckling med engagerade handledare som stöttar och guidar dig längs vägen.

Du är mån om ett bra patientbemötande och vill fortsätta utveckla och bidra till vår positiva arbetsmiljö inom organisationen.

Kvalifikationer

Legitimerad tandläkare

Kontakt

Julia Björklund, HR-konsult Telefon: 054619644

Åke Ericsson, HR-strateg Telefon: 054619648

Patrik Jarestam, TT Telefon: 056347810

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansök senast: 17 november 2019

Publicerad: 18 oktober 2019

Referensnummer: Dnr RS/192358

Löneform: Individuell lönesättning

Antal platser: 1