Mer information

Specialisttandläkare inom ortodonti

Vill du vara med och bygga upp Sveriges bästa ortodontiverksamhet?
Vill du vara en del av ett digitalt företag med nytänkar-anda?
Vill du tillhöra en arbetsplats där vi strävar efter att vara den bästa, med kompetensutveckling, bra förmåner och härliga kollegor?
Då ska du läsa vidare!

Om Aqua Dental
Just nu har vi elva kliniker, nio i Stockholm och två i Göteborg och vi har planen på att fortsätta expandera. Sedan år 2015 har vi gått från att vara cirka trettio medarbetare till att idag vara nästan 400. En tredjedel av våra tandläkare är specialister.
På Aqua Dental arbetar vi med digital planering av våra tandregleringsbehandlingar. Med hjälp av digital teknologi och 3D-scanning kan patienten redan innan påbörjad behandling se en simulation av resultatet. När patienten blir involverad i behandlingsprocessen uppstår en helt annan dynamik i samarbetet med tandläkaren. Det blir både lättare och roligare att arbeta tillsammans, vilket är viktigt för oss.
Vi tror att anledningen till vår framgång är för att vi ifrågasätter arbetssätt och letar ständigt nya vägar att gå. För att vara den bästa tandvårdskedjan krävs det också att vi är den bästa arbetsgivaren. Därför är våra medarbetare inkluderade i utvecklingen av våra metoder och vår företagskultur. Vi går kontinuerligt på utbildningar och du som medarbetare har möjligheten att själv påverka din väg inom organisationen.
Nu söker vi på Aqua Dental fler ortodontister till vår verksamhet. Du kommer att utgöra en betydande del av vårt arbetslag av ortodontister och blir således också en betydande del av vår expansion inom tandvården.

Vem är du?
Du ser positivt på utveckling och förändring och inspirerar därför gärna dina kollegor till att också våga testa. Det är självklart att du håller en hög odontologisk kvalitet i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och är en uppskattad teamspelare. Du är också uppskattad av patienter för ditt fantastiska bemötande och din professionalism.

Är du nyfiken på tjänsten och hur det är att arbeta på Aqua Dental? Varmt välkommen att höra av dig till vår HR-chef Dajana Houdek på dajana@aquadental.se eller 0703039737