Specialisttandläkare i parodontologi och oral protetik, Folktandvården Östergötland

Vill du arbeta och utvecklas i en kreativ miljö i nära samarbete med erfarna kollegor? 

Vi söker nu två specialisttandläkare, en i oral protetik och en i parodontologi. Du kommer att tillhöra Centrum för oral rehabilitering, en sammanhållen enhet för specialisttandvård där vi har ett nära samarbete mellan specialiteterna bettfysiologi, endodonti, oral protetik och parodontologi. Vi finns i Linköping, Norrköping och Motala. 

I tjänsten ingår kliniskt arbete inom specialiteten, men också att bedriva fortbildning och konsultationsverksamhet samt att kliniskt handleda våra ST-tandläkare. För den som vill finns goda möjligheter att bedriva forskning och utvecklingsarbeten. Tjänsterna är förlagda till Linköping (parodontologi) respektive Norrköping (oral protetik).

Utbildning och erfarenhet 

Du är legitimerad tandläkare med godkänd specialistutbildning inom oral protetik alternativt parodontologi. Vi välkomnar såväl dig med arbetserfarenhet inom specialiteten som dig som nyligen blivit färdig med din specialistutbildning. 

Anställning och information 

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Upplysningar om tjänsterna lämnas av: 

verksamhetschef Carin Starkhammar Johansson, 010-103 88 96, carin.starkhammar.johansson@regionostergotland.se

Ansökan 

Sista ansökningsdag är den 15 november 2019. 

På vår hemsida www.folktandvårdenöstergötland.se/jobb/lediga-jobb/ kan du läsa mer om tjänsterna och där finns också länkar till vårt rekryteringssystem där du registrerar din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!