Mer information

Specialisttandläkare i oral protetik till vår klinik på Sophiahemmet

GHP Specialisttandläkarna Stockholm är en privatklinik som erbjuder specialisttandvård med specialisttandläkare inom oral protetik, käkkirurgi, bettfysiologi, endodonti och parodontologi. Vi bedriver ST-utbildning i oral protetik i samarbete med Institutionen för odontologi vid Karolinska Institutet. Kliniken tillhör vårdkoncernen GHP Speciality Care och ingår i en grupp av specialisttandvårdskliniker med en gemensam ambition: Kvalitet genom specialisering. 
 
Vi söker nu en till två specialisttandläkare i oral protetik. Förutom att du har stor kunskap och är intresserad och nyfiken på att utvecklas inom din specialitet kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.  
Hos oss är det personliga ledarskapet viktigt och att du kan ta ansvar för din och ditt teams vardag. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ förmåga. Du trivs i kontakten med andra människor, både patienter och medarbetare, och är prestigelös samtidigt som du förstår vikten av god service och ett gott bemötande. 
 
Anställningsform: Tillsvidare, heltid eller enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Enligt överenskommelse 
 
Sök tjänsten på: https://sophiahemmet.specialisttandlakarna.se/lediga-tjanster  
 
Eventuella frågor besvaras av klinikchef Anna-Lena Cedströmer, tfn 08-406 27 80. Anna-Lena.cedstromer@sophiahemmet.se 
 
Sista ansökningsdag är 2020-04-15, vi går dock igenom ansökningarna löpande. 
 
GHP Specialisttandläkarna Stockholm är del av GHP som är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.