Vi välkomnar en glad och erfaren tandhygienist till natursköna Hallstavik!

Tandhygienist

Heltid

Tillsvidare

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

På jakt efter något nytt? Välkommen till vår mysiga klinik i Hallstavik dit vi just nu söker en tandhygienist! Tjänsten kan anpassas efter dina önskemål och vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Du får ett tryggt anställningsavtal, trevliga kollegor och varierande arbetsdagar. En arbetsplats att trivas på med andra ord.

BRINNER FÖR DITT ARBETE

Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist till vår nordligaste klinik i Hallstavik! Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet. Är patienten nöjd, så är du nöjd. Arbetslivserfarenhet är meriterande, du vet var du står och vart du vill.

Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendeingivande. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar. Din närvaro och pedagogiska ådra tenderar att göra stressade patienter lugna, och oroliga patienter trygga.

BLAND KOLLEGOR

Att vara öppensinnad och flexibel ligger i din natur, oavsett om det handlar om snabba ändringar eller långsiktiga förändringar. Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.

ARBETSUPPGIFTER

Som tandhygienist på Distriktstandvården utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen som tandhygienist.

DIN NYA ARBETSPLATS - välkommen till natursköna Hallstavik!

Norr om Stockholm ligger denna mysiga ort med ett rikt friluftsliv med närhet till vatten och natur. Med drygt tre mil till Norrtälje har vi allt som behövs inom rimliga avstånd. Härifrån går direktbussar till Stockholm och du tar dig enkelt med bil både till Arlanda och Uppsala när andan faller på. Kliniken är mysig och vi har en tät sammanhållning i personalen. Våra patienter är väldigt lojala och vi arbetar med ett stort ansvar att upprätthålla den goda munhälsan i Hallstavik. Du som börjar hos oss har möjlighet att bo i en lägenhet som Distriktstandvården innehar.

KORT OM DISTRIKTSTANDVÅRDEN

Vi kan stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja med 23 kliniker i Stockholms län. Här arbetar vi med skicklighet och hjärta mot våra patienter, och högt i tak kollegor emellan. Kommunikationen och samarbetet fungerar väldigt bra, både mellan klinikerna och mot ledningen. Våra vardagar kantas av allmäntandvård, estetisk tandvård akuttandvård och specialisttandvård. Alla 300 medarbetare sammanstrålar flera gånger per år på konferenser, fester och tillställningar. Här händer det saker hela tiden och utvecklingen står aldrig still. Välkommen till en arbetsplats att trivas på.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR

Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.

Tillträde efter överenskommelse.

Lön efter överenskommelse.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN IDAG!

Välkommen med din ansökan senast 15 november 2019! Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Vi ser fram emot att få hälsa en ny kollega välkommen!

Arbetslivserfarenhet

Tandhygienist, 2-4 års erfarenhet (Meriterande)

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård (Krav)

Kompetenser

Legitimation som tandhygienist (Krav), Tandhygienistexamen (Krav)

Språk

Svenska (Meriterande)

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Gottstavägen 4B

76341

Norrtälje