Övertandläkare Pedodonti

Folktandvården Pedodontikliniken

Vår verksamhet

Pedodontikliniken ligger i centrala Uppsala med 5 minuters gångavstånd till centralstationen. Vårt läge gör att vi ligger inom pendlingsavstånd både för dig som bor i Uppsala med omnejd, men även för dig som bor i norra- eller centrala Stockholm där det tar ca 30 minuter att pendla till Uppsala. På vår trevliga klinik arbetar idag 8 medarbetare.

Ditt uppdrag

Som övertandläkare i pedodonti får du möjlighet att fokusera på kliniska intresseområden, ansöka om FoU-medel för att driva spännande forsknings- och utvecklingsprojekt eller delta i utbildningsuppdrag. I tjänsten ingår att vara handledare, undervisa samt delta i konsultationsverksamhet.

Tandvården i Region Uppsala bedriver omfattande ST-utbildning med gemensam studierektor.

Folktandvården i Uppsala län växer och utvecklas. Vi vill bygga en samlad och ledande specialistverksamhet i centrala Uppsala. Kliniken för pedodonti är en viktig del i det samlade kompetenscentrum för den högt specialiserade tandvården i Uppsala. Förutom interna samarbeten inom specialisttandvården sker samarbeten även med olika inrättningar inom övrig tand- och sjukvård. Vi har god patienttillströmning och mycket nöjda patienter.

Du som söker är en engagerad, noggrann och positiv person som har patienten i fokus. Vi tror på din förmåga att bidra både till verksamhetens utveckling samt specialisttandvårdens utveckling i stort. Vi värderar och erbjuder en god arbetsmiljö med både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer:

Legitimerad tandläkare med specialistkompetens i pedodonti

Vi erbjuder Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, eller deltid om så önskas, och tillträde sker enligt överenskommelse. Region Uppsala har ett av Sveriges bästa kollektivavtal och vi tar hand om dig som medarbetare och skapar förutsättningar för ekonomisk trygghet. I vårt kollektivavtal ingår bland annat

• Tjänstepension

• Ett starkt försäkringsskydd

• Extra semesterdagar till dig över 40 år

• Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba%20hos%20oss/karriärwebben/Förmånsbroschyr%20Region%20Uppsala_2019.pdf).

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Upplysningar

Verksamhetschef Roxana Sarmadi 018-611 64 28

Arbetsledare Anna Maria Carlberg, 018-611 64 40

HR-konsult Lisa Sterner, 018-611 61 96

Facklig företrädare för TT Isabel Brundin 070-508 13 10

Vill du jobba med oss?

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation med bevis om specialistkompetens i pedodonti.

Sista dag för ansökan är den 24 november. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om oss som arbetsgivare:

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Tillsvidare, 100%, Tillträde enl ök

Fast månads- vecko- eller timlön