Mer information

Övertandläkare inom parodontologi, endodonti och pedodonti till Specialisttandvården i Västerås

Ref 20190859Lockas du av en arbetsmiljö som uppmuntrar till utveckling och erfarenhetsutbyte mellan olika specialiteter, en fräsch och uppdaterad utrustning i framkant och en öppen och glad atmosfär? Vill du utvecklas i en specialisttandvård där alla specialiteter ryms under samma tak? Då är du välkommen att söka dig till oss. Heltid eller deltid? Det kommer vi överens om.

Vi söker övertandläkare inom specialiteterna parodontologi, endodonti samt pedodonti!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som övertandläkare hos oss får du möjligheten att arbeta med erfarna specialister och egen kompetensutveckling i en spännande och omväxlande miljö. Du kommer att arbeta med remitterade patienter från såväl allmäntandvård som sjukvård och kommer att arbeta som konsult mot allmäntandvården och vid behov hålla utbildningar för olika yrkesgrupper.

För oss är det gemensamma ansvaret för våra patienter viktigt. Vi samarbetar utifrån våra olika kompetenser kring våra patienter och har en öppen dialog med varandra där alla funktioner är viktiga för att våra patienter ska få en god vård. Du ges möjlighet att planera din tid tillsammans med teamet och att utveckla dina specialistkunskaper.

Vi erbjuder dig möjligheter att kombinera ditt arbete med forskning.

Om arbetsplatsen

Oral Rehabilitering är en enhet inom Specialisttandvården som i sin tur är en del av Västmanlands Sjukhus. Oral Rehabilitering omfattar Protetik, Endodonti, Bettfysiologi, Parodontologi, Pedodonti.

Hos oss arbetar fem specialister inom samtliga ämnen, två ST-tandläkare, tre meriteringstandläkare, en hygienist samt 15 tandsköterskor, totalt 26 stycken engagerade och kunniga medarbetare. Alla våra medarbetare inom Specialisttandvården finns samlade i samma byggnad vilket gör det enkelt att kommunicera med varandra kring patienterna. För oss är det otroligt viktigt att ha kul och trivas på jobbet, vi är därför väldigt måna om att ta väl hand om varandra och att tillsammans skapa en positiv och trivsam arbetsmiljö

Inom Specialisttandvården finns också Tandreglering, Käkkirurgi, Orofacial medicin och en central steril. Från och med hösten 2020 kommer även en odontologisk radiolog finnas hos oss. Specialisttandvårdskliniken är belägen i moderna lokaler inom Västmanlands Sjukhus i Västerås. 

Tre stycken ST-utbildningar har startats under hösten 2019 och fler planeras för framtiden. Det gör att du kan få vara med och handleda nya ambitiösa kollegor på sin väg mot en specialistutbildning.

Förutom specialisttandvård bedriver vi olika former av utbildning internt och externt och möjlighet till klinisk forskning finns.

Kvalifikationer

Du som söker är specialisttandläkare inom endodonti, parodontologi eller pedodonti. Vi accepterar också ansökningar från ST tandläkare som är under specialistutbildning och som har högst 6 månader kvar till examen. Intyg fordras då från utbildningsledare om beräknad examinationstidpunkt.

Vi söker dig som är intresserad av din egen, andras och verksamhetens utveckling. Du skapar motivation och engagemang hos andra och delar gärna med dig av din kompetens. Vidare ser vi att du har en positiv grundsyn, god planeringsförmåga, värdesätter god kvalitet och att du drivs av viljan att göra ditt bästa för våra patienter.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, hel- eller deltid. Tillträde efter överenskommelse.

För pedodontist krävs ett utdrag från belastningsregistret vid eventuell anställning.

Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020. 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Inga Marie Törnblom

Enhetschef Oral Rehabilitering

021-175999

Tord Björkman

Facklig kontakt för Tandläkarförbundet

073 2195071