Mer information

Övertandläkare i oral protetik

Till specialistkliniken för oral protetik i Karlstad söker vi ytterligare en protetiker till vår trivsamma klinik som framöver kommer att få större lokaler och större närhet till fler specialister. 


Basen i ditt uppdrag blir behandling av remitterade patienter. Protetikkliniken har dessutom en omfattande konsultationsverksamhet och bedriver olika typer av fördjupningsutbildningar, seminarier och internkurser inom protetikens område. Som protetiker kan du därför delta i internutbildning för länets tandvårdspersonal inom flera olika områden.
Det finns dessutom stora möjligheter till egen utveckling, t ex inom FoU-verksamhet.


Specialistklinken för oral protetik ligger i centrala Karlstad och bemannas av tre protetiker, en ST-tandläkare (examen i mars 2020), tandsköterskor (där alla assisterande sköterskor har gått utbildningen till specialisttandsköterskor i protetik), en tandhygienist och sekreterare. Samarbetet med övriga specialiteter, allmäntandvården och privattandvården är nära och gott.  


Folktandvården Värmland är en platt organisation med korta beslutsvägar, en hälsoinriktad profil och en informell och trivsam atmosfär.

Kvalifikationer: Legitimerad tandläkare med specialistkompetens i oral protetik. Även du som är under pågående specialistutbildning är välkommen att söka.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Tillträde enligt överenskommelse.

Karlstad är en vacker och trevlig stad och känd som idrottsstaden, universitetsstaden och kulturstaden. Karlstad och Värmland erbjuder många goda boendemiljöer och här finns förutsättningar att skapa livskvalitet även vid sidan av jobbet. Vid Karlstad finns Vänerns vatten och en omväxlande natur att tillgå vilket erbjuder fina möjligheter till såväl sommar som vinteraktiviteter.
För mer information se www.karlstad.se

Vill du veta mer så kontakta gärna klinikchef Annika Torbjörner, tfn 054-614730, 0725-212808, e-post annika.torbjorner@regionvarmland.se
Och missa inte filmen om oss och kliniken på vår hemsida!

Facklig företrädare TT: 
Josef Hassan josef.hassan@regionvarmland.se eller telefon 054-61 47 40
Välkommen med Din ansökan via platsbanken senast den 1 mars 2020