Mer information

Övertandläkare i Käkortopedi, Käkkliniken

Käkkliniken som ingår i Sinnescentrum vid Universitetssjukhuset i Linköping, har ett brett verksamhetsområde inom käkkirurgi, käkortopedi och oralmedicin. Kliniken är godkänd som specialistutbildningsklinik i käkkirurgi. Vi bedriver läns-, regions- och utomlänssjukvård/tandvård. Vi har ett nära samarbete med plastikkirurgiska-, neurokirurgiska- och öronkliniken vid sjukhuset. På kliniken finns cirka 38 personer anställda varav fem övertandläkare i käkkirurgi, tre ST-tandläkare och två assistenttandläkare på kirurgsektionen, tre av tandläkarna är disputerade.

Vill du tillsammans med oss driva käkklinikens utveckling in i framtiden och har ett intresse och engagemang för patienter med stora behandlingsbehov? Vi söker nu en övertandläkare då en av våra käkortopeder går i pension 1 april 2021.

Arbetsbeskrivning
Som specialisttandläkare har du en omfattande klinisk verksamhet. I tjänsten ingår också konsultationsresor samt att hjälpa till i samband med undervisning/utbildning. Patienterna som remitteras och behandlas hos oss har läpp-käk-gomspalt eller andra kraniofaciala diagnoser eller behov av ortognatkirurgisk behandling. Kliniken genomgår en utveckling mot digitaliserad analys och dokumentation och det finns goda möjligheter att vara med och driva implementeringen av nya system.

Personliga egenskaper
Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och är intresserad av att jobba i team. Du tar ansvar för din uppgift och ser möjligheter i förändringar. Vi söker dig som är engagerad, har stort intresse för ditt arbete och dessutom är lugn och noggrann.

Utbildning och erfarenhet
Du har specialistbehörighet i ortodonti. Om du har en nära förestående specialistexamen är du också välkomna att söka tjänsten. Ett starkt intresse för teknik och digitalisering inom vården är meriterande. Vi ser gärna att du är akademiskt meriterad och/eller har ett intresse för forskning. Goda språkkunskaper i svenska är ett krav. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid den sökandes personliga egenskaper.

Anställning och information
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Jahan Abtahi, 010-103 85 51, jahan.abtahi@regionostergotland.se
Käkortoped/övertandläkare Gudrun Stålhand, gudrun.stalhand@regionostergotland.se

Facklig företrädare för SACO är Mikael Hjerne, 010-103 34 57.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 december 2020. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20200872. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland