Mer information

Vi söker en ny Verksamhetschef till Falköping

Är du dialyssjuksköterska och har erfarenhet av ledarskap inom hälso- och sjukvård? Vill du utvecklas och är redo för nya utmaningar? Då är det här tjänsten för dig!     

Diaverum är en av världens ledande leverantörer inom njursjukvård med ett starkt patientfokus. Vår erfarenhet inom njursjukvård  sträcker sig över mer än 25 år och vi har varit i frontlinjen inom området sedan dess.  Vi finns i dag i 22  länder med över 11 000 motiverade medarbetare som tar hand om våra mer än 39 000 patienter. Diaverum har kliniker på fem orter i Sverige - Falköping, Järfälla, Nacka, Solna, Södertälje samt huvudkontor i Malmö.

VI ERBJUDER:  

En spännande och utvecklande tjänst för dig som vill göra skillnad i våra patienters liv. Vi arbetar utifrån Diaverums rutiner  och processer med målet att öka livskvalitén för våra patienter. 

Tjänsten som Verksamhetschef ger dig stora möjligheter att påverka och utveckla verksamheten.

Tillsammans med biträdande verksamhetschef och läkare utgör ni klinikledningen, där ni alla är delaktiga i den dagliga patientvården. Du arbetar i nära samarbete med övriga Verksamhetschefer och ledningen i Sverige.  

Som Verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för kliniken vad gäller budget, kvalitet och medarbetare. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär bland annat: planera och leda det dagliga arbetet, rekrytera, coacha och inspirera dina medarbetare, arbeta med ständiga förbättringar och se till att vi bedriver en kostnadseffektiv verksamhet samt att ha ett nära och gott samarbete med vår uppdragsgivare

VAD VI GÖR:

På Mössebergsdialysen i Falköping erbjuder vi hemodialys och bästa möjliga vård baserat på patienternas individuella medicinska behov och med stort fokus på att våra patienter skall känna sig delaktiga och involverade i sin behandling.

Vi utför dialysbehandlingar på uppdrag av och i nära samarbete med våra beställare. Kliniken ligger på sjukhusområdet, en kort busstur från centrum och centralstationen. Kliniken har öppet 6 dagar i veckan och vi behandlar ca 55 patienter. Klinikerna är utrustade med Baxters maskin Artis. 

VI SÖKER: 

Dig som;

-Har mod och uthållighet att leda.

 -Har ett genuint patient- och medarbetarfokus.

 -Kan relatera till Diaverums värdeord; Kompetent, Inspirerande och Passionerad.

 -Är van datoranvändare och känner sig bekväm med att använda olika IT-verktyg.

-Har erfarenhet av kvalitetsarbete, vi arbetar i IRIMS.

-Är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet av ledande befattning inom hälso- och sjukvård. 

Kunskap om och erfarenhet inom njursjukvård och dialys är ett krav. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag-fredag.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval så sök omgående. Vi tar endast emot ansökningar via HR mailen. Märk din ansökan med Falköping Verksamhetschef i rubriksraden och skicka till:  HR_Sweden@diaverum.com

 

Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Country Manager Madeleine Klingryd.

Madeleine.klingryd@diaverum.com

Mer information om Diaverum hittar du på

www.diaverum.com

 

VÄLKOMMEN ATT VÄXA MED OSS!