Sjuksköterska till Njur- och dialysmottagningen

Vi erbjuder 

Vi erbjuder och söker dig som vill arbeta och vara en del av Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2018. Vår enhet har bra resultat i öppna jämförelser. 

På vår mottagning ingår du i en arbetsgrupp med 18 st sjuksköterskor med stor kompetens, erfarenhet, engaemang och nära till skratt i vardagen. Vi har 30 platser för att sex dagar i veckan bedriva hemodialysbehandlingar. Till mottagningen hör även njur- och PD-mottagning. Vi arbetar i grupper där vi är tre till fyra personer som har huvudansvaret för den gruppens patienter. 

I dagsläget har vi behandlingar dagtid, men detta kan ändras beroende på antalet patienter. 

Vi har ett gediget inskolningsprogram och vi är generösa med fortbildning och god handledning av erfaren kollega 

Vi söker 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. 

Du trivs i din yrkesroll, känner ett stort engagemang i mötet med människor och har lätt att samarbeta, är lyhörd för kollegor, patienter och samarbetspartners. 

Du sätter patientens bästa i fokus, är flexibel, strukturerad, ansvarstagande och har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. 

Arbete inom dialysvård är meriterande 

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vår arbetsplats 

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade. 

Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter. 

Om tjänsten: 

Anställningsform Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad Heltid 100 %. 

Vi lägger individuella scheman där helgtjänstgöring dagtid på lördagar är aktuell 2-3 gånger på åtta veckor. 

Tillträde Efter överenskommelse. Lön Vi tillämpar individuell lönesättning Upplysningar Monica Svensson, Avdelningschef, tfn 0490-86765 

Jacob Hoffstenl, facklig representant Vårdförbundet 0490/86756