Vi söker arbetsterapeuter!

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till gasellföretag av Dagens Industri.

DIN ROLL

Din roll som arbetsterapeut beror till stor del på hur dina önskemål ser ut. Tillsammans tar vi reda på vilket av våra uppdrag som passar just dig. Vi får kontinuerligt in nya uppdrag och har goda möjligheter att erbjuda dig arbeten som passar dina önskemål. Vi kan också aktivt leta efter uppdrag utifrån dina specifika önskemål. Längden på våra uppdrag varierar och kan vara allt ifrån enstaka veckor till årslånga åtagande.

VI ERBJUDER DIG

Som bemanningsarbetsterapeut hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete.

DINA KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som tycker det är inspirerande att arbeta med patienter i behov. Det är viktigt att du som person har ett starkt och genuint intresse av att hjälpa andra, att du är trygg i dig själv och har en förmåga att vara kreativ och ta egna initiativ.

Din roll som bemanningsarbetsterapeut kommer till stor del innebära självständigt arbete samtidigt som du ingår i ett team med övrig vårdpersonal. Det är därför viktigt att du är lyhörd och tycker om att samarbeta med andra. Som bemanningsarbetsterapeut är det extra viktigt att du är nyfiken och flexibel.

Vid frågor om tjänsten kontakta Glayol Rouzveh på telefon 070-934 67 91 eller mail: glayol.rouzveh@agila.se