Mer information

Leg arbetsterapeut

Leg Arbetsterapeut

Mörbylånga Kommun*

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 - 6 månader
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om jobbet


Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka. 

Vi söker en semestervikarie till Rehab-enheten i Mörbylånga kommun. I en liten enhet och en liten kommun finns stora möjligheter till ett flexibelt, stimulerande arbete. Vi välkomnar nya kollegor och erbjuder handledning och mentorskap.

ARBETSUPPGIFTER

Som arbetsterapeut arbetar du med att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Du kommer att arbeta i ett team bestående av arbetsterapeut och fysioterapeut som ansvarar för ett geografiskt område. I arbetet ingår bland annat att göra bedömningar av patienters aktivitetsförmåga, förskrivning av hjälpmedel och handledning av vårdpersonal.

KVALIFIKATIONER

Leg arbetsterapeut. B- körkort. Erfarenhet av geriatrisk rehabilitering är en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om anställningen


Lön
Enligt avtal.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
Heltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 14 juni 2020 eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan., upphör: 2021-08-13 .