Leg. Arbetsterapeut

Vår rehabenhet bedriver arbetsterapi och fysioterapi för alla åldersgrupper och diagnoser, både på individnivå och i grupp.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor möjlighet att vidareutveckla verksamheten med korta beslutsvägar, obligatoriska kafferaster, kontinuerlig fortbildning och en plats i ett professionellt, beständigt och välkomnande team.

Vi är i nuläget en arbetsterapeut, fem fysioterapeuter/sjukgymnast, samt en administratör som arbetar på mottagningen men vi kommer kontinuerligt utöka verksamheten för att möta de ökade behoven.

Eftersom vi ligger i samma lokaler som vårdcentralen Wästerläkarna Redegatan har vi ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskor.

Wästerläkarna har drivit vårdcentral i Västra Göteborg sedan 1994, hösten 2017 startade vi ytterligare en vårdcentral och rehabenhet. Totalt har vi nu över 21 000 patienter.

Ägare är tre allmänläkare som alla arbetar i verksamheten. Vårt motto är “God vård när du behöver den”. Vi får högsta betyg av patienterna tack vare vår personal som alltid har fokus på kvalitet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån vårdval rehab, krav- och kvalitetsboken och med sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeuter i primärvård.

Arbetsuppgifterna består bl a handrehabilitering, bedömning och förskrivning av hjälpmedel, bedömning av bostadsanpassning, behandling med vardagsrevidering för personer med utmattning och stress.

Vid behov utförs även teambesök tillsammans med fysioterapeut, läkare eller sjuksköterska.

Vi arbetar självständigt, dels individuellt men utför även gruppbehandlingar och har skolor, såsom BOA, KOL-skola och grupper för personer med stressrelaterad ohälsa.

Utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna. Hembesök görs vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har något eller några års erfarenhet av primärvårdsarbete.

God kunskap och erfarenhet inom områden såsom handrehabilitering, hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassningsprocessen är meriterande. Det är önskvärt att du har kunskap och erfarenhet av stressrelaterad ohälsa, geriatrik samt neurologi.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Här finns stora möjligheter att vara med att utveckla verksamheten. En god förmåga är att du är en engagerad medarbetare när det gäller att utveckla arbetssätt och logistik.

Vi använder datajournalsystemet Webdoc.

Lön efter överenskommelse

Löneform: Månadslön

Anställningsform: Heltid. Tillsvidare, 6 månaders provanställning

Kontaktinformation

Kontaktperson: Fredrik Merck leg. Läkare, 0708-59 55 68

Hur ska man ansöka?

Skicka e-post till: chef@wasterlakarna.se

Rekrytering görs löpande.

Välkommen med din ansökan!