• Yrkestitel: Arbetsterapeut till sommarvikariat 2023
 • Arbetsgivare: Västra Götalandsregionen
 • Tjänsten utlyses i: Skövde och Lidköping
 • Kontakt: Eva-Lotta Gustafsson
  Enhetschef
  0500-43 12 55
 • Hemsida: https://www.vgregion.se/
 • Publicerad: 19 january 2023
 • Sista ansökningsdag: 19 february 2023
 • Ansök nu check
 • Tipsa:

Mer information

Arbetsterapeut till sommarvikariat 2023

Arbetsterapeut till sommarvikariat 2023
Förvaltning: Skaraborgs Sjukhus
Yrke: Arbetsterapeut
Ort: Skövde och Lidköping
Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader
Publicerad: 8 december 2022
Sista ansökningsdag: 30 april 2023
 
Skaraborgs Sjukhus, Stöd och Service, Arbetsterapi/FysioterapiSkaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Om oss
Hos oss bedömer och behandlar vi patienter som har någon form av akut aktivitets- eller funktionsnedsättning. Vi genomför självständigt och i team olika insatser och behandlingar som syftar till att hjälpa patienten, med fysiska-, psykiska- och sociala funktioner.

Vi arbetar bland annat med axel-, hand-, knä- och fotskador, hjärtsjukdomar, hjärnsjukdomar och reumatologiska sjukdomar. Vårt mål är att patienten ska förbättra och upprätthålla god funktions- och aktivitetsförmåga för att ha möjlighet att vara delaktig i sin livssituation.

Vi söker
Vi söker dig som vill göra skillnad för människor i din närhet. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och verkar tillsammans med dina arbetskollegor för att skapa hög patientsäkerhet.

För att du ska vara aktuell ska du vara legitimerad arbetsterapeut alternativt ha examensbevis för fullgjord utbildning och ansökt om legitimation från socialstyrelsen. Ett krav är att bifoga CV, betyg eller intyg som visar att du är behörig vid anställningens start.

Vi erbjuder dig
Att börja som sommarvikarie hos oss ger dig möjligheter att utvecklas och att knyta framtida kontakter. Vi vill ge dig den bästa möjliga starten hos oss och arbetar för att ge dig en så bra introduktion som möjligt utifrån dina behov och erfarenheter. Vi arbetar utifrån vår värdegrund Delaktighet, Engagemang och Respekt. 

Övrigt

Rekrytering pågår löpande och därav ber vi dig skicka in din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2023. Sommarperioden är mellan juni, juli och augusti, exakt start- och slutdatum för anställning kan variera. Vi rekryterar till orterna Skövde och Lidköping.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 4
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Skövde och Lidköping
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/9840
Kontakt: Eva-Lotta Gustafsson / Enhetschef, 0500-43 12 55
Mikael Frisell / Enhetschef, 0500-47 80 47
Anki Lövgren / Enhetschef, 0500-43 22 38

Facklig företrädare: Ann-Sofie Gustafsson, Sveriges Arbetsterapeuter, 0500-43 12 58

Publicerad: 8 december 2022
Sista ansökningsdag: 30 april 2023