Arbetsterapeut till geriatrikavdelning i Malmö

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

Geriatrikavdelning 31 är en avdelning med inriktning mot akutgeriatrisk vård och rehabilitering. Målgruppen utgör patienter med multipla kroniska sjukdomar med akut försämring i funktion samt med behov av mobilisering och rehabilitering. Hit kommer patienter från akutintaget, som direktinläggning från Malmös korttidsboenden eller postoperativt efter höftfraktur. Samarbete sker även med kommunen.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två nya kollegor till oss på geriatrikavdelning 31 och som brinner för att ta enheten till nya höjder! Har du erfarenhet av att driva igång arbetet i en ny gruppkonstellation så är detta något för dig.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Arbetet på avdelningen sker i interdisciplinära team där arbetsterapeut, fysioterapeut, läkare, sjuksköterska, undersköterska, kurator, apotekare och dietist arbetar tillsammans. Arbetssättet bygger på ett nära och prestigelöst samarbete mellan alla professioner på avdelningen för att kunna ge en kvalitativ och säker vård till våra patienter. Förutsättningen är att arbeta nära patienten med förmågor som inkluderar nytänkande och kreativitet i arbetet.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

För att lyckas i tjänsten krävs det att du värderar din professionella roll högt samt att du har en tydlighet och medvetenhet i varför du vill arbeta hos oss. Vi ser också att du tycker om att möta den äldre människan i livets skiftningar. Vårt synsätt ställer krav på att du vill möta patienterna och deras behov med ett holistiskt synsätt. Vidare har du ett intresse för gemensam och individuell utveckling. Vi ser gärna att du har god samarbetsvilja, god kommunikativ förmåga samt att du trivs och vill utvecklas i ett teambaserat arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot att lära känna dig!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-27

Referensnummer: A892902

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

Sirpa Kolnby, Enhetschef 040-33 62 68

Catharina Hansson – Tf Enhetschef 0724 685740 catharina.hansson@skane.se

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående.

Välkommen till Skånes universitetssjukhus!