Arbetsterapeut


Arbetsplats


Vi söker nu två legitimerade arbetsterapeuter, en tjänst tillsvidare och ett vikariat. Se gärna vår film på https://www.ljusdal.se/omsorgstod/halsoochsjukvard/hemsjukvard.4.f03937e14b78554b8421df5.html Vad sägs om att självständigt få styra över sin arbetsdag, ha generösa arbetsramar inom arbetsgruppen, få tillgång till ett gäng spännande kollegor och arbeta med sitt intresseområde – och få betalt för det? Vi vill erbjuda dig ett omväxlande, stimulerande och utvecklande arbete i olika miljöer, där du har möjlighet att diskutera och konferera med kollegor. Vi är ett trivsamt arbetslag med stora ambitioner och nära stöd av varandra. Sök till oss på KommunRehab i Ljusdal.Arbetsuppgifter


Som arbetsterapeut hos oss ansvarar du för bedömningar av vårdtagarens funktions- och aktivitetsförmåga samt hjälpmedelsbehov. Du får dessutom möjlighet att specialisera dig inom ett intresseområde.


I ditt arbete ingår att du:

  • - Utför hembesök i ordinärt boende, hemsjukvård och vid våra särskilda boenden inom äldreomsorg där du utför träning/behandling och följer upp rehabiliterande insatser samt förskriver hjälpmedel.
  • - Ger råd och stöd till vårdtagare, dess anhöriga samt vård- och omsorgspersonal.
  • - Utför bedömningar av boendemiljöer, ger förslag på eventuella anpassningsåtgärder samt skriver intyg för bostadsanpassningsbidrag.
  • - Deltar i vårdplaneringar.
  • - Deltar i intern utbildningsverksamhet gentemot vårdpersonal inom vardagsrehabilitering, förflyttningsteknik m.m.


Vi arbetar aktivt med teamsamverkan och i arbetsuppgifterna ingår nära samarbete med fysioterapeuter, rehabiliteringsassistenter, sjuksköterskor och biståndshandläggare. Nära samarbete sker även med omvårdnadspersonal inom hemtjänst och särskilda boenden samt personliga assistenter.


Kvalifikationer/utbildning


Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet av äldreomsorg och kommunal hemsjukvård/rehabilitering är meriterande. Du som söker skall kunna arbeta självständigt men också ha god samarbetsförmåga och vilja att arbeta i team. Vi vill också att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och att du har god organisatorisk förmåga. Har du också förmågan att entusiasmera och sprida positiv energi är du den vi söker. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt


Ja just det, varje vecka avslutas med gemensam fredagsfika. Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.Varaktighet och sysselsättningsgrad


1 tillsvidareanställning heltid, med tillträde snarast möjligt.

1 vikariat mellan 2019-06-01 och cirka ett år framåt. Heltid.Upplysningar lämnas av


Enhetschef Annette Myhrberg, 0651-181 91.

Arbetsterapeut Inger Boman, 072-141 58 57.Fackliga kontaktpersoner

Fackliga kontaktpersoner nås via växeln, 0651- 180 00.


Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:


Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen.


Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta

oss med sådana erbjudanden.


Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om lön

Månadslön

Om anställningsvillkor

Heltid

Tillsvidareanställning/ tidsbegränsad anställning.


Kontaktinformation


Kontaktpersoner

Enhetschef Annette Myhrberg, Arbetsterapeut Inger Boman, Telefonnummer: 0651- 181 91 (Anette) 072-141 58 57 (Ing

annette.myhrberg@ljusdal.se


Företagets adress

Norra Järnvägsgatan 21

Postadress

Ljusdals kommun

Norra Järnvägsgatan 21

82780 Ljusdal