Mer information

Arbetsterapeut

Om jobbet

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

På Närhälsan Tanumshede rehabmottagning arbetar vi kontinuerligt med förbättringsarbete som kommer våra patienter till gagn både i det kliniska arbetet och för att bibehålla en god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas.

Vi har fräscha lokaler med individuella behandlingsrum och träningssalen som en central punkt. Vi ser ständigt över vilka redskap och behandlingsmaskiner vi har. Till sommaren kommer rehabmottagningen att flytta till nya lokaler vilka vi är med och utformar.

Om arbetet

Som arbetsterapeut arbetar du med patienter i alla åldrar vilket ger dig ett varierat arbete med goda möjligheter att utvecklas i din profession. I arbetet ingår patientbesök på mottagning men även i patientens hem där du gör bedömning, behandling och träning. Behandlingar sker såväl individuellt som i grupp. Du arbetar självständigt, men även i team med övriga på enheten. Samarbete förekommer även med vårdcentral och andra rehabmottagningar.

Som ny medarbetare blir du tilldelad en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och är du nyutbildad kommer du ha erfarna kollegor som stöd i ditt arbete.

Om dig

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet, men även du som är nyutbildad är välkommen att söka. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande mot medarbetare och patienter är en självklarhet för dig. Du har B-körkort.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Om anställningen
Lön
Månadslön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse Tillsvidareanställning