Mer information

Arbetsterapeut

 Mobilitetscenter i Göteborg är en fristående verksamhet med unika resurser och stor kompetens i frågor om bilkörning och funktionsnedsättning - körkortsmedicinska utredningar, bilanpassning, trafiksäkerhet och mobilitet. Mobilitetscenter utför uppdrag från verksamheter inom sjukvård och habilitering i Västra Götaland och även från andra regioner. Projekt, metodutveckling, information och utbildning är också en del av verksamheten på Mobilitetscenter. 

Verksamheten på Mobilitetscenter präglas av hög efterfrågan, stor dynamik, kontinuerlig utveckling och korta beslutsvägar. Verksamheten är största enheten i landet inom området och har ett stort nationellt kontaktnät. Idag är vi sex arbetsterapeuter och behöver nu ytterligare en kollega som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla specialistkompetensen i ett spännande område!

 Arbetsterapeut

Arbetsuppgifter

På Mobilitetscenter arbetar vi med körkortsmedicinska utredningar – ett nytt arbetsområde för arbetsterapeuter. Utredningarna är ett underlag för ställningstagande till fortsatt körkortsinnehav efter skada/sjukdom samt utredning för ställningstagande till körkortstillstånd och körkortsutbildning för ungdomar med funktionsnedsättningar. Utredning av behov av anpassning i bil är också en arbetsuppgift. I arbetet ingår att företräda verksamheten vid mässor, studiebesök och liknande arrangemang samt att medverka i utvecklingen av området.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från rehabilitering, BUP-verksamhet, hjälpmedelsverksamhet eller habilitering. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga, men värdesätter också kreativitet och drivkraft samt god förmåga att möta och bemöta människor.  

Körkort för bil är ett krav.

 

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning 100% 

Individuell lönesättning. Mobilitetscenter har kollektivavtal med Fremia, se www.fremia.se

 

Sista ansökningsdag 2023-04-03

Ansökan skickas till:

Mobilitetscenter i Göteborg ekonomisk förening

FO Petersonsg 24

421 31 Västra Frölunda

 

Eller med epost till:

info@mobilitetscenter.se