Mer information

Arbetsterapeut

Om jobbet
Aktiv Ortopedteknik AB driver idag ortopedtekniska center på 16 orter i Sverige och utgör tillsammans en del av Ottobock, en av världens ledande leverantörer inom ortopedteknik. Vi tar emot landstingspatienter såväl som privatpersoner som är i behov av proteser, ortoser, sitthjälpmedel, ortopediska skor eller inlägg. Utifrån våra unika samarbeten med medicinsk personal, patienter, anhöriga, brukar-organisationer och leverantörer är vår ambition att kunna erbjuda marknadens bästa möjliga helhetslösning för våra patienter och kunder. Vi vill skapa förutsättningar för ett aktivt liv.

Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Region Stockholm för att bedriva Ortopedteknik samt är ensam aktör med ett specialist rehab-avtal för amputerade. Vår rehabiliteringsverksamhet är en specialistenhet för rehabilitering/habilitering av personer i alla åldrar med medfödda eller förvärvade skador/amputationer på över och/eller nedre extremiteterna samt personer med Raynauds fenomen. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet.

Din framtida utmaning

Som Leg. Arbetsterapeut hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras ADL och självständighet. Vi arbetar i team med att rehabilitera och återskapa varje individs bästa förmåga. Basen för verksamheten är vår samverkan med övrig vårdpersonal inom Region Stockholm och det teamarbete som bedrivs inom vården.

Vårt erbjudande till dig        

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete. Du kommer att ingå i ett team av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, ortopedingenjörer samt läkare och psykolog. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rehabilitering och habilitering av patienter som genomgått någon form av amputation eller har medfödd extremitetsavvikelse. Vi arbetar med kompetenshöjningar genom både deltagande och medverkande i kurser över hela Sverige men även internationellt. Vi deltar även i forskningsprojekt som rör patientgruppen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra. Resor till Södertälje och Norrtälje kan förekomma.

Din bakgrund/profil

Du som söker är nyfiken på nya utmaningar. Du har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, tar ansvar och har en god social förmåga. Du kan arbeta självständigt gentemot kunden/patienten samt samarbeta i team. Du behärskar såväl svenska som engelska samt har god datorvana. Då resor i Stockholm förekommer erfordras körkort klass B samt vana vid att köra bil.

Legitimation inom arbetsterapi är ett krav för att ansökan skall behandlas. Undantag gäller dig som är nyutexaminerad och ej ännu fått legitimation från Socialstyrelsen. Meriterande om du tidigare har arbetat inom ortopedi eller handkirurgi.

Hur du ansöker

Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV till ansokan.stockholm@aktivortopedteknik.se. Märk ansökan med ”Arbetsterapeut” i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 30 april 2020.

 Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Erik Hidemo, 076 533 95 20. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se

Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Barks väg 7
17073 Solna