Vill du arbeta mestadels dagtid? Vi söker sjuksköterskor!

Dialysmottagningen på Danderyds sjukhus söker sjuksköterskor.

Njurmedicinska kliniken på Danderyds Sjukhus AB ansvarar för all njurmedicinsk specialistvård i norra Stockholm. Vi har fått ett utökat uppdrag och går en spännande och expansiv tid till mötes! 

Kliniken består av en slutenvårdsavdelning, en mottagning med enhet för peritonealdialysverksamhet samt hemodialysmottagningar både på Danderyds sjukhus, på Löwenströmska Sjukhuset och i Norrtälje Campus Roslagen. Inom kliniken arbetar drygt 150 medarbetare och det finns ett nära samarbete mellan enheterna. 

Vi är cirka 50 medarbetare på dialysmottagningen vid Danderyds sjukhus, flertalet är sjuksköterskor. Det finns stora möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling och vi har kompetensstege för sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt och vi har mycket goda resultat i patientnöjdhetsenkät. 

"Vården fungerar jättebra och jag känner mig trygg här på Dialysen"

Patient på dialysmottagningen. 

Arbetsuppgifter:  

Du får möjlighet att arbeta med en blandning av akuta behandlingar, avancerade tekniska arbetsuppgifter och omvårdnad. Vi är en klinik i ständig utveckling med stort fokus på kvalitetsarbete. 

Du får en gedigen introduktion under ca 8 veckor med erfaren handledare och efter cirka 6 månader deltar du i en regional utbildning i njursjukvård. 

"Som nyanställd får man tid att öva på moment till dess att man känner att man kan hantera det" 

Kicki, nyanställd sjuksköterska på Dialysmottagningen 

Kvalifikationer: 

Du är legitimerad sjuksköterska. Förutom intresse av teknik, akuta behandlingar och omvårdnad är du även intresserad av patientens lärande, då vi arbetar för att patienten efter egen förmåga ska ta del i sin behandling. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. 

Personliga egenskaper: 

Som person är du positiv och driftig. Du har en god förmåga att samarbeta med andra samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och ta initiativ. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid. Arbetstidsmått: 38:15 h/vecka 

Fackliga representanter

Vårdförbundet: 08-123 570 70

Referensnummer: 151651

Intervjuer kommer genomföras löpande under annonseringstiden, ansök därför gärna redan idag. 

Välkommen med din ansökan!